Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: فرآورده کلسیم فلینات در داخل تولید می‌شود اما باتوجه به میزان مصرف، بخشی از نیاز از طریق فرآورده خارجی تامین شده و از امروز در داروخانه‌های بیمارستان و داروخانه آموزشی سیدالشهدا (ع) توزیع می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، داروی کلسیم فولینات، داروی مهم در روند درمان بیماری سرطان است که در روزهای اخیر نایاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این بار اول نیست که این دارو نایاب شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه در این خصوص اظهار داشت: توزیع این دارو یک هفته‌ای است که در اصفهان تمام شده است. پیگیری‌های مکرر برای تامین آن انجام شده است و از امروز در داروخانه‌های مربوطه مثل بیمارستان سید الشهدا (ع) و داروخانه آموزشی سید الشهدا (ع) توزیع می‌شود.

محمود اعتباری افزود: این دارو، داروی اساسی در روند درمان بیماری سرطان است و نوسان در عرضه دارو نیز متاسفانه به مدت طولانی ادامه داشته است. این موضوع کشوری است و تنها مربوط به استان اصفهان نیست.

افزایش ابتلا به سرطان‌ها در استان فارس/ تولیدکنندگان بر عدم استفاده از تراریخته و افزودنی‌ها توجه ویژه داشته باشندگفتگوی تسنیم با برنده جایزه علمی مصطفی؛ اختراع دستگاه "CDP" چگونه جان بیماران سرطانی را نجات می‌دهد؟!ابتلای مهاجم جدید دورتموند به سرطان

وی بیان کرد: پیگیری از سوی همکاران انجام می‌شود و محموله‌ای که برای اصفهان در نظر گرفته می‌شود، برای مدت زیادی مشکل بیماران را برطرف کند. باتوجه به اینکه این فرآورده اکنون در داخل کشور تولید می‌شود، کفاف مصرف داخل کشور را  نمی‌دهد و در بعضی مواقع مجبور هستیم این فرآورده را از خارج کشور تامین کنیم.

انتهای پیام/163/ی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۳۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«داروی رشد مجدد دندان» تولید شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران ژاپنی اعلام کردند که انجام آزمایش‌های بالینی اولین «داروی رشد مجدد دندان» در دنیا از ماه سپتامبر امسال در بیمارستان دانشگاه کیوتو این کشور آغاز می‌شود.

این دارو پس از دریافت تایید ایمنی، به بیمارانی که به طور مادرزادی فاقد مجموعه کامل دندان هستند داده خواهد شد تا اثربخشی آن بررسی شود. محققان امیدوارند فروش این دارو را در سال ۲۰۳۰ آغاز کنند.

هرچند تقریبا همه انسان‌ها به طور معمول ۳۲ دندان دارند، اعتقاد بر این است که حدود ۱ درصد از جمعیت جهان از یک بیماری مادرزادی به نام «آژنزی دندانی» رنج می‌برند که باعث عدم رشد یک یا چند دندان می‌شود.

این بیماری نه تنها غذا خوردن بلکه روند تکلم و بلع بیمار را نیز دچار مشکل می‌کند. در این میان فقدان شش دندان یا بیشتر، وضعیتی که به نام «الیگودونشیا» شناخته می شود، ارثی است و گفته می‌شود که حدود ۰.۱ درصد از جمعیت را تحت تاثیر قرار داه است.

به گفته بیمارستان کیتانو در بخش کیتا اوزاکای ژاپن، مرحله اول آزمایشات بالینی از سپتامبر امسال تا اوت ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت.

این دارو در ابتدا برای تایید اثربخشی به صورت وریدی به ۳۰ داوطلب سالم بین ۳۰ تا ۶۴ سال تزریق می‌شود. این افراد باید حداقل یک دندان پشتی نداشته باشند تا در صورت اثرگذاری دارو و شروع رشد دندان مشکلی برایشان پیش نیاید. هرچند در مطالعات حیوانی تا به امروز این دارو بی‌خطر بوده و هیچ عارضه جانبی عمده‌ای دیده نشده است.

در مرحله بعد، این دارو در بیمارستان کیتانو برای بیماران مبتلا به کمبود مادرزادی دندان تجویز می‌شود. محققان قصد دارند در این مرحله شرکت‌کنندگان را به افراد بین ۲ تا ۷ سال که حداقل ۴ دندان خود را از بدو تولد از دست داده‌اند، محدود کنند.

در واقع هنگامی که همه چیز طبیعی باشد، روند رشد پس از جایگزینی دندان دائمی به جای دندان شیری متوقف می‌شود. بر این اساس دانشمندان با تمرکز بر روی این پروتئین، یک پادتن تولید کرده‌اند که می‌تواند به طور موقت از عملکرد این پروتئین جلوگیری کرده و به دندان‌های جدید اجازه رشد دوباره بدهد.

پیشتر تزریق این دارو به موش‌هایی که تعداد دندان‌هایشان به طور مادرزادی کم بود، باعث شده بود تا آن‌ها دوباره دندان دربیاورند.

تیم تحقیق می‌گوید داروی جدید در آینده می‌تواند نه تنها در افراد دارای بیماری‌های مادرزادی، بلکه برای کسانی که به هر دلیلی دندان‌های خود را از دست داده‌اند استفاده شود و کاری کند که آن‌ها بار دیگر دندان دربیاورند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • حرف زدن درباره کمبود دارو مهم‌تر است یا پوشش کارکنان داروخانه؟/وقتی وزارت بهداشت به جای تامین دارو به چیزهای دیگری فکر می‌کند! (فیلم)
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • بررسی ۷۹۰ پرونده در کمیسیون صلاحیت ساخت و ورود دارو
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • جنجال ورود حجاب به سهمیه دارویی داروخانه‌ها | آنجا محلی برای بیمار است، با روان‌شان بازی نکنید!